Voldsomme uroligheder præger valg i Bangladesh

Mindst 13 er blevet dræbt, og der er sat ild til mere end 200 valgsteder i forbindelse med søndagens valg i Bangladesh.

BANGLADESH: Voldsomme uroligheder præger søndagens parlamentsvalg i Bangladesh, hvor mindst 13 mennesker er blevet dræbt, mens der er blevet sat ild til over 200 valgsteder, siger politiet i landet ifølge AFP.

Tusindvis af regeringskritiske demonstranter har smidt brandbomber mod valgsteder og stjålet stemmesedler, mens oppositionen helt har valgt at trække sig fra valget.

»Vi har set tusindvis af demonstranter gå til angreb mod valgsteder og personale ved valgsteder,« siger en politileder fra det nordlige Bogra-distrikt.

To personer blev dræbt, da de bevogtede valgsteder i de nordlige distrikter, der er blevet hårdest ramt af de voldsomme uroligheder. De fleste af de andre dræbte er aktivister fra oppositionen, der blev skudt af politiet, skriver AFP.

Valgresultatet forventes at ligge klar mandag. Det regerende parti, Awami League, ser ud til at vinde valget på grund af oppositionens boykot og urolighederne.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.