Politiet i Prag forbereder sig på nyt hold danskere

Sidste uges ballade med danske unge i den tjekkiske hovedstad har fået byens politi til at opruste mandskabet, da et nyt hold feriestemte danskere indtager byen søndag og mandag.

Gymnasieelever fra Borupgaard Gymnasium i Ballerup vendte hjem lørdag efter en kaotisk tur til Prag arrangeret af Rejsemægleren.
Gymnasieelever fra Borupgaard Gymnasium i Ballerup vendte hjem lørdag efter en kaotisk tur til Prag arrangeret af Rejsemægleren.

TJEKKIET: Et massivt politiopbud var søndag aften til stede omkring dansker-diskotekerne i Prag, i tilfælde af at det nye hold af op mod 6.000 unge danskere, der ankommer søndag og mandag, også ville forårsage ballade, oplyser TV2.dk.

»Det er på grund af folk som jer, at der er så meget politi,« sagde dørmanden på dansker-stedet Beer Factory til TV 2s udsendte på stedet.

Det tjekkiske politi har sat 100 ekstra betjente på gaden i det indre Prag, mens yderligere 200 betjente står klar som backup. Ekstrastyrken står parat i hele uge 8, indtil de sidste danske gymnasie- og handelsskoleelever har forladt deres vinterferiedestination.

Søndag aften og nat forløb dog fredeligt, skriver TV2.dk.

Sidste uges uroligheder omhandlede druk, hærgede hotelværelser, overfald på en tjekkisk betjent og to knivstikkerier.

Mest læste