Endnu en dansk elev stukket ned i Prag

Knivstikkeriet sker kun få dage efter, at en anden dansk elev blev stukket ned efter et besøg på et diskotek i den tjekkiske hovedstad.

En dansk elev er angiveligt blevet stukket ned på en studietur i Prag, skriver bt.dk. Knivstikkeriet sker kun få dage efter, at en anden dansk elev blev stukket ned efter et besøg på et diskotek i den tjekkiske hovedstad.

Det nye knivstikkeri skete, ifølge nyhederne.tv2.dk, omkring klokken 4 natten til onsdag på Hotel Panorama i Prag, hvor flere danske klasser er indlogeret.

- Der kommer først en pige løbende ned i receptionen og råber efter hjælp. Efterfølgende kommer der en dreng ud af en elevator, og han er stukket flere gange. I ryggen, i maven. Der er blod i elevatoren, der er blod på gulvet i lobbyen, siger en 18-årig elev på Næstved Handelsskole til TV 2.

Ifølge eleven er elever fra både Næstved Handelsskole og Næstved Gymnasium rejst på vinterferie til Prag.

Han og en anden elev fortæller til TV2, at knivstikkeriet angiveligt er et opgør mellem danske elever på hotellet. Den formodede gerningsmand stak efterfølgende af fra hotellet.

- Han sagde, at han havde lavet noget lort. At han ikke ville i fængsel hernede. Han ville hjem til sin familie i Danmark, siger den anden elev, som har fået den formodede gerningsmands reaktion beskrevet af andre elever.

Ifølge de to elever mødte tjekkisk politi talstærkt op på hotellet efter knivstikkeriet.

Bt.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Rejseselskabet, Rejsemægleren, der angiveligt står for indkvarteringen af de unge på hotellet, samt fra Næstved Gymnasium.

Udenrigsministeriets Borgerservice oplyser overfor bt.dk, at man onsdag morgen klokken 8.10 endnu ikke har hørt om knivstikkeriet, men lover at undersøge sagen.

Mest læste