Dødstallet stiger efter bilbomber i Damaskus

Mindst 50 personer er dræbt efter eksplosioner i den syriske hovedstad.

SYRIEN: I Syriens hovedstad Damaskus stiger dødstallet, efter at flere bilbomber eksploderede tidligt onsdag morgen lokal tid.

Mindst 50 personer meldes nu omkommet under eksplosionerne, som fandt sted i byens østlige Jaramana-distrikt kort efter klokken 6.40. Det skriver flere internationale medier.

Området består primært af regime-tro kvarterer med kristne og drusiske indbyggere, og det er fjerde gang på tre måneder, at den slags bombeangreb finder sted i Jaramana.

Mere end 120 personer er kommet alvorligt til skade, og samtidig meldes der om materielle ødelæggelser i form af ødelagte biler og bygninger. Ifølge en anonym kilde fra indenrigsministeriet har myndighederne indsamlet 10 sække med jordiske rester af en række uidentificerede ofre for bomberne.

Der er endnu ingen, der har taget ansvaret for bilbomberne.

Oprøret i Syrien begyndte i marts 2011, og siden har op mod 39.000 personer mistet livet under sammenstødene mellem regeringsstyrker og oprørsgrupper.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.