»Det sker ikke her. Det kan ikke ske her«

Det er en 16-årig studerende, der står bag det voldsomme knivstikkeri på en skole i Pennsylvania i USA. Ni af de sårede er alvorligt sårede.

Knivstikkeriet begyndte onsdag morgen lokal tid, hvor Franklin Regional High School i byen Murrysville 32 kilometer øst for Pittsburgh, var fyldt med elever. Folk uden for skolen.
Knivstikkeriet begyndte onsdag morgen lokal tid, hvor Franklin Regional High School i byen Murrysville 32 kilometer øst for Pittsburgh, var fyldt med elever. Folk uden for skolen.

Gerningsmanden, der onsdag sårede 20 personer på en skole i Pennsylvania, er blevet anholdt.

Det oplyser de amerikanske myndigheder, skriver Reuters.

Reuters skriver yderligere, at der er tale om en 16-årig studerende, som med to knive gik til angreb på gangene og i flere klasselokaler på skolen.

Knivstikkeriet begyndte onsdag morgen lokal tid, hvor Franklin Regional High School i byen Murrysville 32 kilometer øst for Pittsburgh, var fyldt med elever.

»Jeg så en pige med blod løbende ud af hendes ærme,« siger den 17-årig elev Zak Amsler til Reuters.

Skolen blev hurtigt evakueret, da en studerende eller ansat udløste brandalarmen.

Ifølge Reuters er syv elever i alderen 15 og 17 år samt en 60-årig person blevet indlagt på et lokalt hospital med knivstiksår. Alle otte er i kritisk tilstand, og tre af dem på operationsbordet, siger en talsmand for hospitalet. Tre af personerne er blevet stukket i brystet og maven, oplyser hospitalet yderligere.

Radioværten Bill Rehkopf, der er tidligere elev på skolen, siger til CNN, at han er dybt chokeret over hændelsen og blev ved med at tænke »Det sker ikke her. Det kan ikke ske her.«

Et niende patient, der også er kritisk såret, er blevet sendt til et andet hospital med helikopter, skriver Reuters.

Det er endnu uvist, hvad der ligger bag elevens handlinger på skolen,

Eleverne fra skolen er blevet sendt til andre skoler i samme område og ved at blive sendt hjem til deres forældre.

Mest læste