Muhammed-tegner takkede Pia og PET

Den dødstruede Kurt Westergaard fik stormende bidfald, da han overraskende dukkede op på Dansk Folkeparti årsmøde i Herning og holdt en flammende brandtale for ytringsfriheden.

"Jeg håber, at imamer vil lave en islam-light en dag, så vi kan være her allesammen", sager Kurt Westergaard blandt anddet.
"Jeg håber, at imamer vil lave en islam-light en dag, så vi kan være her allesammen", sager Kurt Westergaard blandt anddet.
Det var ikke programsat og annoceret på forhånd. De knap 800 DFere var da også fyr og flamme, da den verdensberømte tegner overraskende dukkede op lørdag eftermiddag for at lade sig hylde og optræde som dette års gæstetaler. Kurt Westergaard leverede et 50 minutters langt forsvar for ytringsfriheden og talte fanatiske muslimer midt imod.

"Jeg håber, at imamer vil lave en islam-light en dag, så vi kan være her allesammen," sagde han til de delegerede.

Pia Kjærsgaard roste karrikatur-tegneren for hans måde at håndtere truslerne på.

"Med risiko for at du ville blive fængslet i Jordan sagde du, at det var da i orden, så længe de serverede svinekoteletter og det er jo dejligt, du kan reagere på den måde," sagde Pia Kjærsgaard, mens Kurt Westergaard i sin tale takkede PET for, at han stadig er i live

"PET har reddet mit liv. Det er en autoritet i vores hverdag," sagde han, og slog fast, at han fortsat står ved sin tegning af Muhammed med en bombe i sin turban. Kurt Westergaard sluttede af med at takke værten.

"Dansk Folkeparti - personificeret af Pia Kjærsgaard - er nok det parti, som har henvendt sig mest til mig for at støtte mig," sagde Kurt Westergaard efter talen, som blev modtaget med stående klapsalver.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.