AK81 – HAs ungdoms-afdeling

Det var et medlem af HAs nye ungdomsafdeling, der angiveligt førte kniven, da en 22-årig blev livsfarligt kvæstet sent torsdag.

Først i november kom det frem, at rocker-gruppen Hells Angels (HA) for et halvt år siden havde dannet underafdelingen AK81. »AK81 er en del af HAMC Denmarks nye struktur, hvor interesserede uden motorcykler får mulighed for at lære miljøet omkring klubben at kende. AK81 findes over hele landet, men er tilknyttet Hells Angels MC Denmarks syv afdelinger,« fremgår det af HAs hjemmeside. Hvor mange medlemmer, der er i AK81, er uvist.

Bogstaverne A og K står for »altid klar« og tallene 8 og 1 henviser til bogstavernes H og As placering i alfabetet. Hvad AK81 er klar til er også uklart. Politiet har flere gange noteret sig medlemmer af AK81 i bybilledet rundt omkring i landet og behandler dem som en del af rockermiljøet. Det siger Kim Kliver, leder af det Nationale Efterforskningscenter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på b.dk skal du tillade visning af annoncer på b.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer b.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.